Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η  αναχώρηση

Πριν μεταβεί στο διεθνές αεροδρόμιο «LeonardodaVinci» στο Φιουμιτσίνο, κοντά στη Ρώμη, για να πάρει την πτήση για Κολομβία, ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, με δύο οικογένειες από τη Ρώμη, οι οποίες έχασαν το σπίτι τους κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής πυρκαγιάς στην περιοχή Ponte Mammolo, στα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας. Δημοσίευσε ένα ανακοινωθέν της Elemosineria Apostolica, της οποίας προΐσταται ο σεβασμιότατος Konrad Krajewski

Ακριβώς όπως η επίσκεψη πρώτα (και μετά) ένα αποστολικό ταξίδι στη βασιλική της Santa Maria Maggiore, αποτελεί πλέον παράδοση, ο Ποντίφικας πριν εγκαταλείψει τον Οίκο Santa Marta στο Βατικανό να συναντάται με άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το ανακοινωθέν. Ο Φραγκίσκος χαιρέτισε σήμερα το πρωί πέντε άτομα που λαμβάνουν βοήθεια «εκ μέρους του Αγίου Πατέρα» από την Elemosineria.

Πριν από την αναχώρησή του για τη Φατίμα, τον περασμένο Μάιο, ο Πάπας είχε συναντηθεί με μια μικρή ομάδα μητέρων που αντιμετώπιζαν δυσκολίες, όλες «με προσωπικές ιστορίες πόνου και κοινωνικής ταλαιπωρίας». (pdm)

ρφ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos