Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η επιστροφή

Μετά από συντομη αλλά θερμοτάτη γιορτή αποχαιρετισμού στο διεθνές αεροδρόμιο “Rafael Núñez”  τη Cartagena, με παραδοσιακή μουσική και χορό, ο Πάπας Φραγκίσκος  επιβιβάστηκε  στο αεροσκάφος Boeing 787 “Dreamliner”  της Εταιρείας με σημαία της Avianca.

Το αεροσκάφος  με άσπρα και κόκκινα χρώματα απογειώθηκε από την κολομβιανή γη  στις 19.26  τοπική ώρα της 10ης Σεπτεμβρίου 2017.

Στο σύνηθες τηλεγράφημα  που έστειλε μετά την απογείωση  στον Πρόεδρο της Κολομβίας, Juan Manuel Santos, ο Ποντίφικας ευχαριστεί το Θεό για τις πολλές χάρες που έλαβε  ¨στη διάρκεια του αποστολικού του ταξιδιού  και για την φιλοξενία και βεβαιώνει  τον Πρόεδρο, και «τον αγαπητό λαό της Κολομβίας»  για «τις συνεχείς προσευχές του  για την ειρήνη και την ευημερία» του έθνους

Η άφιξη στο αεροδρόμιο της Ρώμης Ciampino έγινε στις 12.40 τοπική ώρα, μετά από μία πτήση που διάρκεσε περισσότερο από  12  ώρες.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos