Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Το δώρο του Πάπα Φραγκίσκου στον Πατριάρχη Κύριλλο


Προχθές, Τρίτη 22 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του καρδιναλίου υπουργού του Κράτους Pietro Parolinμε τον Πατριάρχη Κύριλλο, «μια ανταλλαγή δώρων». Αυτό κοινοποίησε ο Μητροπολίτης Hilariondi Volokolamsk, πρόεδρος του Τμήματος των εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου, ανέφερε χθες το πρακτορείο Τύπου RIA Novosti.

«Ο Πάπας δώρισε τον Πατριάρχη ένα αναμνηστικό δώρο που αναπαριστά ένα αμπέλι και ο Πατριάρχης έδωσε στον καρδινάλιο Parolin μια εικόνα της Παρθένου Μαρίας καθώς και το βιβλίο του στην ιταλική «Libertà eresponsabilità», αποκάλυψε ο Hilarion. «Είναι ένα βιβλίο το οποίο έχει εκδοθεί ήδη σε πολλές γλώσσες και αφορά στη χριστιανική στάση απέναντι στις σύγχρονες φιλελεύθερες αξίες».

Η συνάντηση μεταξύ του καρδιναλίου Parolin και του Πατριάρχη της Μόσχας και Πασών των Ρωσιών έλαβε χώρα στην κατοικία του Κύριλλου στο Μοναστήρι του Αγίου Δανιήλ. (pdm)

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos