Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Προσεύχομαι για τα θύματα των επιθέσεων, φθάνει πια η τρομοκρατία


 “Προσεύχομαι για όλα τα θύματα των επιθέσεων αυτών των ημερών. Η τυφλή βία της τρομοκρατίας  να πρέπει να βρίσκει  τόπο στον κόσμο”. Αυτό ανάρτησε ο Πάπας Φραγκίσκος σε εννέα (9) γλώσσες στο Twitter @Pontifex .

Ο Ποντίφικας εκφράζει τον πόνο του για τα θύματα των επιθέσεων που δυστυχώς αυτές τις ημέρες έπληξαν αδιακρίτως  αθώους και ιδιαίτερα  στην Ouagadougou, στην Burkina Faso, στην Barcellona και το τελευταίο στη Finlandia.

Σε πολλές περιπτώσεις ο Ποντίφικας από την αρχή της Ποντιφικής του αποστολής, καταδίκασε  την τρομοκρατία  και την τρέλα  της βίας  που γίνεται  στο όνομα του Θεού. Και στο έτος 2017 σημαδεμένο δυστυχώς από τρομοκρατικές επιθέσεις σε τους τόπους της γης, ο Πάπας Φραγκίσκος  ύψωσε τη φωνή της καταδίκης  αυτών των βάρβαρων πράξεων,  ζητώντας πάντοτε στον Κύριο να μεταστρέψει  την καρδιά εκείνων λερώνονται από τόσα εγκλήματα. Και όχι μόνο με τις εκφράσεις συλλυπητηρίων  μετά από τη διαπίστωση αυτών των επιθέσεων. Στο Μήνυμα για την ημέρα της ειρήνης αυτό το έτος  επιμένει ότι δεν υπάρχει  “καμία τρομοκρατική θρησκευτική” και ότι η βία είναι βεβήλωση του ονόματος του Θεού”. “Ας μη κουραζόμαστε να το επαναλαμβάνουμε ότι ποτέ το όνομα του Θεού μπορεί  να δικαιώσει  τη βία. Μόνο η ειρήνη  είναι αγία, ποτέ ο πόλεμος!”.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos