Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ποτέ να λέτε ποτέ


“Ποτέ να λέτε ποτέ.” Αυτή είναι η συμβουλή που έδωσε ο Πάπας Φραγκίσκος  στον Ανδρέα, ένα παιδί από την Ιταλία  9 ετών  που κάλεσε τον Πάπα να έρθει σε προσκύνημα στο  Loreto.

Το μήνυμα δημοσιεύθηκε  την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, από την καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα ilsussidiario.net. Σε μία επιστολή στον Πάπα ο Ανδρέας είχε διηγηθεί  ότι έλαβε ένα δώρο  για την πρώτη του κοινωνία  ένα προσκύνημα με την l’Unitalsia Loreto.

“Αγαπητέ Ανδρέα, ήταν πολύ όμορφο  να λάβω την επιστολή σου  και να μάθω  για την πλούσια εμπειρία σου που έζησε με την Unitalsiμαζί με το προσκύνημα Loreto για τα παιδιά”, απάντησε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος  τον ευχαρίστησε  για την όμορφη φωτογραφία όλης της ομάδας και για την πρόσκληση. “Το να είναι κανείς με τα παιδιά για μένα είναι η πιο μεγάλη χαρά …..ποτέ δεν πρέπει να λες όχι”, εξήγησε ο Πάπας, ο οποίος ευλόγησε «από καρδιάς»  όλους, δηλαδή, γονείς, εθελοντές, ιερείς και υπεύθυνους της Unitalsi. (pdm)

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos