Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

«Να είστε οδοιπόροι της πίστης»


Τι ωραίο να είναι οι νέοι «οδοιπόροι τη πίστης», ευτυχισμένοι να φέρνουν  τον Ιησού σε κάθε δρόμο σε κάθε γωνιά της γης!»“ Αυτό ανέβασε στο tweet ο Πάπας Φραγκίσκος, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, στο λογαριασμό του account@Pontifex.

Είναι ήδη εννέα (9)  οι γλώσσες  με τις οποίες  ο Ρωμαίος Ποντίφικας  στέλνει τα «σύντομα μηνύματα : αραβική, γαλλική, αγγλική, ιταλική, λατινική, πολωνική, πορτογαλική, ισπανική και την γερμανική.

Αισιόδοξο και το μήνυμα του Σαββάτου 1ης Ιουλίου: « Η αποστολή του χριστιανού  είναι μία θαυμάσια αποστολή , μία αποστολή που απευθύνεται, ουδείς αποκλείεται!», αναφωνεί ο Πάπας Φραγκίσκος.

Και στο προηγούμενο της Παρασκευής  30 Ιουνίου, ο Πάπας έγραψε: « Υπάρχει τόση ανάγκη  να τροφοδοτούμε τη χριστιανική ελπίδα, αυτή την ελπίδα που δωρίζει  μια νέα ματιά , ικανή να ανακαλύψει  και να δει το καλό».

Στα  tweet, ο  Πάπας προτείνει στους χριστιανούς στο όνομα της Αγίας Τριάδας, να εξέρχονται συχνά  και να πηγαίνουν στην περιφέρεια. «Πηγαίνετε, και εκεί να είστε Εκκλησία, με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος», ανάφερε στο μήνυμά του στις 23 Ιουνίου 2017.

Κι πριν από μερικές μέρες στις 19 Ιουνίου, ο Πάπας Φραγκίσκος  υπενθύμισε μέσω του  Twitter ότι δεν είμαστε νησίδες.» Κανένας από μας είναι μια νησίδα, αυτόνομος και ανεξάρτητος από  τους άλλους, είχε υπογραμμίσει , «μπορούμε μαζί να οικοδομήσουμε το μέλλον, χωρίς να αποκλείουμε κανένα».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos