Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Αδελφικοί δεσμοί


“Αυτή η παρουσία σας είναι σημείο αδελφικών δεσμών  που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο Εκκλησίες”.

Είναι τα λόγια που απεύθυνε ο Πάπας Φραγκίσκος μετά την προσευχή προς την Παναγία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την Πέμπτη 29 Ιουνίου, προς την Πατριαρχική Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως που έφθασε στη Ρώμη για να είναι παρούσα  στις ιεροτελεστίες  προς τιμή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Τα μέλη της Αντιπροσωπείας έγινα δεκτά με «αγάπη» από τον Πάπα Φραγκίσκο τα οποία ήταν παρόντα στο όνομα του «προσφιλεστάτου Αδελφού»  Βαρθολομαίου του Α’ Οικουμενικού Πατριάρχη  της Κωνσταντινουπόλεως , έλαβαν μέρος, ως συνήθως  και στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας, στο σολέα της Πλατείας του Αγίου Πέτρου.

Η Αντιπροσωπεία, που αναφέρθηκε από τον Πάπα και στη ομιλία  του το πρωί, αποτελείτο από τον Αρχιεπίσκοπο της Τελμεσού κ. Ιώβ συνοδευόμενο από τους ιερείς Αμβρόσιο  Χωροζίδη  και Αγαθάγγελος Σίσκο.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos