Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ταξίδι του Πάπα στην Κολομβία


Στις 23 του μηνός Ιουνίου η Αγία Έδρα ανακοίνωσε το πρόγραμμα του ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου στην Κολομβία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6-11 προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Ο Ποντίφικας θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα Bogotá  και τις πόλεις Villavicencio, Medellín και  Cartagena. Θα συμμετάσχει επίσης σε μία συνάντηση προσευχής  για την εθνική  συμφιλίωση της Χώρας.

Με το ταξίδι αυτό που είναι το πέμπτο στην Αμερική – ο Πάπας Φραγκίσκος  θέλει να υπογραμμίσει  την πρόοδο της ειρήνης στην Αμερική. Το θέμα της επίσκεψης είναι: « ας κάνουμε το πρώτο βήμα». Θα κάνει εκτός από τις διάφορες συνομιλίες και τέσσερεις ομιλίες.

Ο πρώτος Ποντίφικας που επισκέφθηκε την Κολομβία ήταν ο Παύλος  ο 6ος από τις 22-1 Αυγούστου του έτους 1968. Και ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος πήγε στην Κολομβία από τη 1-8 Ιουλίου 1986.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos