Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας θα δεχθεί στις 17 Ιουνίου την Καγκελάριο κα Merkel


Ο Πάπας Φραγκίσκος θα δεχθεί σε ιδιαίτερη ακρόαση το Σάββατο 17 Ιουνίου την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Merkel. Αυτό έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας.

Δεν είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Πάπα Φραγκίσκου. Την είχε δεχθεί  μια πρώτη φορά στις 18 Μαΐου  2013. Μια δεύτερη  ακρόαση με την επικεφαλής της Κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Γερμανίας είχε πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου  2015.

Ο  Πάπας και η Καγκελάριος είχαν συναντηθεί και σε άλλες ευκαιρίες. Την πρώτη φορά με την ευκαιρία  της τέλεσης της Θείας Λειτουργίας  στην αρχή της ανάληψης των ποντιφικών καθηκόντων του, στις 19 Μαρτίου του έτους 2013, μετά στις 6 Μάιου με την ευκαιρία της απονομής στον Πάπα Φραγκίσκο του βραβείου  «Μέγας  Κάρολος» και τέλος στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων «Της Συμφωνίας της Ρώμης», στις 24 Μαρτίου 2017.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos