Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας δέχεται τους «Il Volo» σε ακρόαση


Οι τρεις νεαροί ιταλοί τενόροι Piero Barone (23 ετών), Ignazio Boschetto (22 ετών) και Gianluca Ginoble (22) – περισσότερο γνωστοί ως το φωνητικό τρίο «Il Volo» – έγιναν δεκτοί, το Σάββατο 6 Μαΐου από τον Πάπα Φραγκίσκο σε ιδιωτική ακρόαση στο Βατικανό. Οι τρεις νεαροί, εκ των οποίων οι δύο, ο Piero Barone και ο Ignazio Boschetto, είναι από τη Σικελία, ενώ ο Gianluca Ginoble είναι από το Abruzzo, δεν έκρυψαν ποτέ την χριστιανική πίστη τους.

Οι νικητές του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο 2015 εμφανίστηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Τορίνο, με διάφορα μουσικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων ένα «Ave Maria, Mater Misericordiae» τη σύνθεση του οποίου έκανε ο Romano Musumarra για το Ιωβηλαίο της Ευσπλαχνίας και το οποίο περιλαμβάνεται στη συλλογή του CD που οι νεαροί τενόροι δώρισαν στον Πάπα Φραγκίσκο.

Οι «IlVolo» προγραμματίζει ένα κοντσέρτο στο Βατικανό, στην Οδό Conciliazione, το οποίο θα είναι ανοιχτό στους αστέγους και θα ακολουθείται από ένα γεύμα αλληλεγγύης στη έδρα της ΚΑΡΙΤΑΣ στην οδό Marsala, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούλιο.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos