Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας ευχαριστεί και πάλι την Αίγυπτο


Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού προς τους αραβόφωνους προσκυνητές, ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε εκ νέου, κατά τη γενική Ακρόαση της Τετάρτης 3 Μαΐου 2017, ειδικά την Αίγυπτο για την πρόσκληση και τη γενναιόδωρη και θερμή υποδοχή. Με την ευκαιρία ο Πάπας αποκάλεσε τη χώρα με τον κλασικό τίτλο «Μητέρα του κόσμου» (امالدنيا, ummed-dunya).

 «Απευθύνω έναν εγκάρδιο χαιρετισμό προς τους αραβόφωνους προσκυνητές, ιδιαίτερα προς εκείνους που προέρχονται από την Αίγυπτο και από τη Μέση Ανατολή. Ευχαριστώ όλους εκείνους που έκαναν δυνατό αυτό το ταξίδι και ευχαριστώ την Αίγυπτο, ‘ùmeldùgna’, που με προσκάλεσε και για τη γενναιόδωρη και θερμή υποδοχή. Ο Κύριος να σας ευλογεί όλους και να σας προστατεύει από το κακό!», αυτά είπε ο Ποντίφικας, του οποίου τα λόγια αμέσως μεταφράστηκαν στα αραβικά από τον Αιγύπτιο γραμματέα του, τον σεβασμιότατο Yoannis Lahzi Gaid.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos