Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Το λογότυπο της επίσκεψης  του Πάπα στην Αίγυπτο, το 2017


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Καθολικής Εκκλησίας στην Αίγυπτο, το λογότυπο  για την επίσκεψη του Αγίου Πατέρα, Πάπα Φραγκίσκου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και 29 Απριλίου 2017.

Η επιλεγμένη εικόνα έχει επιλέξει τα κατάλληλα σύμβολα που δηλώνουν το σκοπό του αναμενόμενου ταξιδιού του Ποντίφικα στην Αίγυπτο.  Ο Πάπας Φραγκίσκος εμφανίζεται  στα  τρεχούμενα νερά του ποταμού Νείλου, σύμβολο της ζωής και των μονοθεϊστικών θρησκειών. Στο βάθος, οι πυραμίδες και η Σφίγγα, επάνω από τις οποίες είναι υψωμένα κοντά - κοντά τα ιερά σύμβολα του σταυρού και της  ημισελήνου, που μαρτυρούν τη συνύπαρξη μουσουλμάνων και χριστιανών.

Δεν θα μπορούσε να λείπει μια αναφορά στην ειρήνη, δεδομένου ότι το σύνθημα της Ποντιφικής επίσκεψης είναι: «ο Πάπας της ειρήνης στην Αίγυπτο της Ειρήνης», ένα περιστέρι αναγγέλλει την άφιξη του ειρηνοποιού Πάπα Φραγκίσκου στην Αίγυπτο.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos