Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

 «Ας ελευθερώσουμε την κοινωνία από την επιρροή του υποκόσμου»


Μια ενθάρρυνση προς την «χριστιανική και πολιτική κοινότητα ώστε να δεσμεύονται όλο και περισσότερο για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας δίκαιης, απαλλαγμένης από τις επιδράσεις του υποκόσμου και ειρηνικής, όπου οι τίμιοι άνθρωποι και το κοινό καλό θα προστατεύονται από τους αρμόδιους φορείς».

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος στις, 18 Μαρτίου 2017, μέσω του καρδιναλίου υφυπουργού του Κράτους του Βατικανού Parolin, προς τους οικείους των θυμάτων της μαφίας που συγκεντρώθηκαν αυτές τις ημέρες στο Locri για την Ημέρα Μνήμης και Δέσμευσης, η οποία θα εορτασθεί στις 21 Μαρτίου, η οποία διοργανώνεται από την Libera με την υποστήριξη της Διάσκεψη των Επισκόπων της Καλαβρίας. Το κείμενο διαβάστηκε από τον σεβασμιότατο Νούντσιο Galantino, γραμματέα της Διάσκεψης των Επισκόπων της Ιταλίας, και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Radio Vaticana

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos