Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Άγιος Πατέρας
  • Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαρτίου
Pin It

Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαρτίου


Ακόμα και τη «βοήθεια» του Θεού ετοιμάζεται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου η αξιολόγηση να κλείσει το συντομότερο δυνατό και με διαχειρίσιμο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στις 24 Μαρτίου, μία ημέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης όπου αναμένονται με ενδιαφέρον οι επαφές του πρωθυπουργού στο περιθώριο της Συνόδου, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο προκαθήμενος της Kαθολικής Εκκλησίας αναμένεται μάλιστα να δεχτεί και τους ηγέτες και των άλλων κρατών που θα επισκεφτούν τη Ρώμη, ωστόσο στην Αθήνα δεν ξεχνούν τα πολύ «θερμά» λόγια με τα οποία έχει μιλήσει για την Ελλάδα και το πρόσωπο που έδειξε η χώρα μας στους πρόσφυγες, ούτε το ότι είχε συναντήσει στο Βατικανό τον Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos