Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

“ Σημαντικός ο διάλογος, τι χαρά να έχω συναντήσει τον Πρόεδρο”

Χθες το πρωί, σε ιδιαίτερο χώρο της αίθουσας Παύλος ο 6ος, ο Πάπας Φραγκίσκος  δέχτηκε σε ιδιαίτερη ακρόαση  όσους συμμετείχαν  στον  Διάλογο που συνδιοργάνωσε  το Ποντιφικό Συμβούλιο  με το Islamic culture and relations organization di Teheran (Iran).

  “Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας,  την οποία και πολύ εκτιμώ”, είπε ο Άγιος Πατέρας, " αισθάνθηκα μεγάλη χαρά όταν ήλθε ο Πρόεδρος  του Ιράν στις 26 Ιανουαρίου 2016 και μία πολύ καλή εντύπωση  για τον πολιτισμός σας, όταν με επισκέφτηκε  η κυρία Αντιπρόεδρος  με μία ομάδα καθηγητριών. Αυτό με συγκίνησε  και έμεινα  πολύ ικανοποιημένος".

“Επίσης – συμπλήρωσε ο Ποντίφικας – χαίρομαι που σας βλέπω σήμερα εδώ και  για τον σημαντικό διάλογο που πραγματοποιήθηκε. Σας ζητώ να μην ξεχνάτε να προσεύχεστε  για μένα, διότι έχω ανάγκη  προσευχών: και σας ευχαριστώ  γι' αυτή την καλή θέληση  του διαλόγου, της συνάντησης, της αδελφοσύνης". 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos