Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

“Να προσεύχεστε ώστε τα γηρατειά μου να είναι γόνιμα και χαρούμενα”

Καμία επίσημη ιεροτελεστία, κανένας ιδιαίτερος εορτασμός. Ο Πάπας  τέλεσε το πέρασμα των 80 ετών με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας  χθες τις πρωινές ώρες  στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Παύλου εντός της Βασιλικής  του Αγίου Πέτρου μαζί με τους παρόντες στη Ρώμη Καρδιναλίους.

Ο Άγιος Πατέρας με μία ομιλία  εκ βάθους καρδίας και χωρίς γραπτό κείμενο  μίλησε για ανάμνηση, ευγνωμοσύνη, χάρη και αμαρτία, για χαρά και ευτυχία.  Τέλος ευχαρίστησε όλους  διότι όπως είπε: «θελήσατε να με συνοδεύσετε  αυτή την ημέρα.  τα γηρατειά έρχονται στους ώμους μας, ξαφνικά. Όμως είναι και ένας σταθμός  της ζωής, είναι για να δώσουμε ζωή, χαρά, ελπίδα. Τα γηρατειά  είναι ήρεμα, θρησκευτικά αλλά και γόνιμα».

«Να προσεύχεστε για μένα,  ώστε και τα δικά μου γηρατειά είναι έτσι.: ήρεμα, θρησκευτικά  και γόνιμα, αυτό σας ζητώ ως δώρο για τα γενέθλιά μου».

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos