Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Οι Χριστουγεννιάτικες  ευχές του Πάπα στην νοηματική γλώσσα.

Λίγες χειρονομίες, ένα πρόσωπο γελαστό και το video του Πάπα Φραγκίσκου που εύχεται: “Καλά Χριστούγεννα” στην νοηματική γλώσσα, έγινε παντού γνωστό  στα ΜΜΕ αυτών των ημερών.  Το μικρό φιλμ – που διαδόθηκε από τον προσωπικό Γραμματέα του Ποντίφικα Yoannis Lahzi Gaid, στο προσωπικό του Twitter, Ο Πάπας κινεί τα χέρια του χαιρετώντας όσους έχουν προβλήματα ακοής και  τους εύχεται  Άγια Χριστούγεννα 2016 . Στη συνέχεια ζητά  να προσεύχονται για Εκείνον και χορηγεί  την Ευλογία του Κυρίου.  Τέλος  κάνει ένα εγκάρδιο χαιρετισμό.
Ο Ποντίφικας  είχε ήδη χρησιμοποιήσει την νοηματική γλώσσα στις 26 του περασμένου μήνα Μαΐου, στην αρχή της γενικής ακρόασης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να χαιρετήσει – υπενθυμίζει το Radio Vaticana – μία ομάδα 60 περίπου ατόμων με προβλήματα ακοής που ήταν παρόντα ανάμεσα σε είκοσι χιλιάδες   πιστούς.

Ακολουθεί το video του Πάπα Φραγκίσκου. 

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos