Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας προσφέρει την τούρτα των γενεθλίων του στους φτωχούς

Περισσότεροι από χίλιοι πεντακόσιοι (1500) φιλοξενούμενοι  των κέντρων της Κάριτας της Ρώμης θα συνεορτάσουν με τον Πάπα Φραγκίσκο  την 80η επέτειο  των γενεθλίων του. Ο Άγιος Πατέρας  πρόσφερε σε όλα τα γεύματα τους, στα σπίτια υποδοχής και στις οικογένειες  του Οργανισμού της Εκκλησιαστικής Επαρχίας της Ρώμης τούρτες  για να συμπεριληφθούν στο μενού  μαζί με το φαγητό  που θα τους προσφερθεί.

 “Ο Επίσκοπός μας – δηλώνει ο Πανοσιολογιότατος Enrico Feroci, Διευθυντής της Κάριτας  - μας κατέπληξε ακόμη μια φορά  με την ιδιαίτερη προσοχή, που έδειξε  προς τους φτωχούς της Ρώμης , συμμεριζόμενος μαζί τους τη γιορτή του.  Εκφράζοντας τις ευχές όλων των φιλοξενουμένων μας, που βρίσκονται στα κέντρα μας,  ευχαριστώ τον Άγιο Πατέρα  και πάνω από όλα, του ανανεώνουμε  τα συγχαρητήριά μας  γι’ αυτά τα 80 χρόνια  που κατανάλωσε  στην υπηρεσία του Χριστού  και της Εκκλησίας, μέσω της συνάντησής του με τους τελευταίους”.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos