Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η Κίνα επιθυμεί να βελτιώσει τις σχέσεις της με το Βατικανό

«Η κινεζική κυβέρνηση διατηρεί μια σαφή και συνεπή αρχή στη διαχείριση των σχέσεων με το Βατικανό. Η κινεζική πλευρά είναι πάντα ειλικρινής στην επιθυμία της για βελτίωση των σχέσεών με το Βατικανό και έχει εργαστεί ακούραστα γι αυτό το σκοπό».  Αυτό δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Hua Chunying, σε μια ενημέρωση Τύπου.

Απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τις σχέσεις με την Αγία Έδρα, σε συνέχεια του δελτίου του Βατικανού της Τρίτης, όπου εκφράστηκαν ελπιδοφόρα μηνύματα για «θετικές ενδείξεις» για «ένα μέλλον ενότητας και αρμονίας», η γυναίκαείπε: «Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με το Βατικανό με σκοπό νέες προόδους όσο αφορά στη βελτίωση των διμερών σχέσεων και στην προώθηση εποικοδομητικών διαλόγων». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών είναι ομαλή και αποτελεσματική. Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε συντονισμένες προσπάθειες με το Βατικανό για να προχωρήσουμε στη βελτίωση των διμερών σχέσεων».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos