Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Όποιος σας ζητά να πληρώσετε εισιτήριο για τις ακροάσεις είναι ….

Στο τέλος της γενική Ακρόασης χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, στην Αίθουσα Παύλος 6ος , ο Πάπας Φραγκίσκος  χαιρετώντας τους πιστούς θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι. Εκτός κειμένου είπε:

«Τώρα θα σας πω κάτι που δεν θα ήθελα να το πω, αλλά πρέπει να το πω. Για να μπει κάποιος στην Αίθουσα υπάρχουν τα εισιτήρια εισόδου. Σε όλα τα εισιτήρια είναι γραμμένο με 1,2,3,4,5, και  6 γλώσσες : «Το εισιτήριο είναι εντελώς δωρεάν». Για  να μπει κάποιος  στην ακρόαση, τόσο στην αίθουσα , όσο και στην πλατεία, δεν πρέπει να πληρώσει. Είναι μία δωρεάν επίσκεψη, μία επίσκεψη που γίνεται στον Πάπα  για να μιλήσει με τον Πάπα, τον Επίσκοπο της Ρώμης.

Αλλά πληροφορήθηκα  ότι υπάρχουν μερικοί  πονηροί που αναγκάζουν κάποιους να πληρώνουν εισιτήρια……Εάν κάποιος σας πει,  ότι για να μπείτε στην ακρόαση  του Πάπα,  πρέπει να πληρώσετε , σας κλέβουν. Να είσαι προσεκτικός, να είσαι προσεκτική!

Εδώ δεν πρέπει να πληρώνεις διότι αυτό είναι το σπίτι όλων. Και όποιος  σου ζητάει χρήματα για την είσοδο, αυτός ο άνδρας ή αυτή η γυναίκα  είναι εγκληματίας. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, καταλάβατε;

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos