Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

“Ελπίζω η Ευρώπη να μη μιμηθεί τον Trump”

Στις ανησυχίες των επισκόπων των ΗΠΑ και του Μεξικού, προστίθεται πια σαφώς  εκείνη του Βατικανού. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Πρακτορείο ειδήσεων  Sir ο Καρδινάλιος Peter Kodwo Appiah Turkson, η προτροπή της Αγίας Έδρας  είναι  το τοίχος στα σύνορα; Μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού ποτέ να μην χτιστεί.

Όμως,  “γνωρίζοντας τον  Trump ίσως πραγματοποιηθεί”, σχολίασε ο Υπεύθυνος της Ρωμαϊκής Συνόδου για την ανθρώπινη ανάπτυξη, στα πλαίσια ενός Συμποσίου στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Lateranense.

“Η Αγία Έδρα ανησυχεί  διότι δεν αφορά μόνο  την κατάσταση με το Μεξικό αλλά από το σήμα που δίνεται σε όλο τον κόσμο – πρόσθεσε ο Καρδινάλιος Turkson-. «Εκτός από τις  ΗΠΑ που επιθυμούν να χτίσουν το τοίχος εναντίον των μεταναστών, υπάρχει κίνδυνος να τις μιμηθούν και χώρες της Ευρώπης. Εύχομαι να μην  μιμηθούν αυτό το κακό παράδειγμα.  Ο Πρόεδρος  μπορεί να χτίσει ένα τοίχο  αλλά μπορεί και να έλθει ένας άλλος Πρόεδρος που θα το γκρεμίσει”.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos