Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

 «Άδικη μια κοινωνία που δεν προσφέρει αξιοπρεπή εργασία στους νέους»

«Μια κοινωνία που δεν προσφέρει στις νέες γενιές επαρκείς ευκαιρίες αξιοπρεπής εργασίας δεν μπορεί να είναι σωστή». Αυτό έγραψε ο Πάπας Φραγκίσκος σε ένα μήνυμα που έστειλε στους επισκόπους της Νοτίου Ιταλίας που συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Νάπολη

Η συνάντηση στην οποία παρέστησαν οι ιεράρχες της Καμπανίας, Puglia, Basilicata, Καλαβρίας, Σικελίας και Σαρδηνίας, ονομάζεται Chiesa elavoro. Quale futuro per i giovani del Sud?”Εκκλησία και εργασία. Ποιο είναι το μέλλον των νέων του Νότου;»). Είναι ένα βήμα για την επόμενη κοινωνική Εβδομάδα των Ιταλών Καθολικών  η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 26-29 Οκτωβρίου 2017 και θα είναι αφιερωμένη στο θέμα της εργασίας.

«Ο Άγιος Πατέρας -  συνεχίζει το μήνυμα -  ελπίζει ότι οι εκκλησιαστικές κοινότητες, μαζί με τους θεσμούς, θα επιδιώξουν με αφοσίωση την εξεύρεση κατάλληλων λύσεων για τη συνεχώς διευρυνόμενη μάστιγα της ανεργίας των νέων και της μαύρης εργασίας και για το δράμα τόσων εργαζόμενων τους οποίους εκμεταλλεύονται από απληστία, λόγω μιας νοοτροπίας που αποβλέπει στο χρήμα, στα οφέλη και στα οικονομικά κέρδη εις βάρος του ανθρώπου».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos