Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Εμβολιάστηκαν ο Πάπας και ο επίτιμος

Εμβολιάστηκαν_2.jpg

Συνεχίζεται η εκστρατεία εμβολιασμού στο Βατικανό.
Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021 μετά την άφιξη του ορού. Τόσο ο Πάπας Φραγκίσκος όσο και ο επίτιμος Πάπας Βενέδικτος XVI, έχουν ήδη λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου. "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ως μέρος του προγράμματος εμβολιασμού του κράτους του Βατικανού - είπε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου των Αγίων Εδρών Matteo Bruni, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων - μέχρι σήμερα έχει χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 στον Πάπα Φραγκίσκο και τον επίτιμο Πάπα."
Ο Φραγκίσκος είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Tg5 ότι θα εμβολιαστεί αυτήν την εβδομάδα, ενώ ο προσωπικός γραμματέας του Βενεδίκτου ΧVI, επίσκοπος Georg Gaenswein, επιβεβαίωσε ότι ο επίτιμος Πάπας θα εμβολιαστεί επίσης.
Όπως θα θυμάστε, στη συνέντευξη ο Πάπας Φραγκίσκος είχε χαρακτηρίσει τον εμβολιασμό "μια ηθική δράση, επειδή διακυβεύετε την υγεία σας, παίζετε τη ζωή σας, αλλά παίζετε επίσης τη ζωή των άλλων".

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος