Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΝΥΚΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΑΜΟΥ

Τελέστηκε σήμερα στην ενορία μας η αγρυπνία των Χριστουγέννων, από νωρίς πρόσφυγες και ενορίτες προσέρχονταν στον Ναό για να γιορτάσουν την γέννηση του Σωτήρα.  Μαζί μας φέτος ήταν και οι  αδελφές του Ελέους από την Σύρο, η αδελφή Μαρία και η αδελφή Μαρία Ιωσηφίνα. Τις ευχαριστούμε πολύ που αψηφώντας την ταλαιπωρία του ταξιδιού,  βρέθηκαν μαζί μας και συμπροσευχήθηκαν  αλλά και που ήταν πολύτιμες βοηθοί στην ιεροτελεστία.

Ευχαριστούμε και την ηγουμένη των μοναχών, αδελφή Άννα που πάντα στηρίζει τα αιτήματά  μας και δίνει την άδεια να έλθουν προς βοήθειά μας οι αδελφές. Την ιεροτελεστία πλαισίωσε η χορωδία αποτελούμενη από πρόσφυγες και που σε όλη την τελετή συμμετείχαν με τις όμορφες φωνές τους! Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο ποιμενάρχη μας π. Νικόλαο και τον εφημέριο π. Ριχάρδο που φρόντισαν και φέτος να μην εκλείψει από την ενορία μας ο Λόγος του Θεού και η Ευχαριστία αυτές τις Άγιες μέρες.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos