Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Το Πάσχα στη Σάμο


Όλα έτοιμα για να υποδεχτεί τους πιστούς μας η ενορία στο Βαθύ της Σάμου σήμερα Μεγάλη Πέμπτη όπου εορτάζεται και τελείται  η  ανάμνηση του Μυστικού Δείπνου του Κυρίου.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του Σεβασμιότατου π. Νικόλαου αλλά και του εφημερίου π. Ριχάρδου να βρεθεί λύση ώστε να εξυπηρετηθεί και η δική μας ενορία από έναν Ιερέα τις μέρες αυτές του  Πάσχα, δεν κατέστη δυνατή η παρουσία Ιερέα.

Για την ακρίβεια είχε βρεθεί λύση  αλλά δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να έρθει ο ιερέας που είχε απαντήσει θετικά στην πρόσκληση τόσο του Αρχιεπισκόπου μας όσο και του εφημερίου. Ο δε εφημέριος μας ποιμαίνει  και άλλη ενορία αυτή της Μυκόνου.

Έτσι με την βοήθεια του Υποδιακόνου, η ενορία θα συναχθεί και θα τελέσει Ακολουθία Λόγου.

Η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία θα τελεστεί τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν ο εφημέριος την Κυριακή του Πάσχα θα πάρει το αεροπλάνο από Μύκονο να μεταβεί στην Αθήνα και από εκεί στη Σάμο διότι δεν υπάρχει άλλο μέσον μετάβασής του.  Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε να μας αναγγείλει τη χαρά της Αναστάσεως του Κυρίου έστω και τη Δευτέρα του Πάσχα, εφόσον σύμφωνα με το λειτουργικό πνεύμα της Εκκλησίας μας όλη η Εβδομάδα είναι «σαν μία Πασχαλινή Ημέρα».

Ο Θερισμός είναι πολύς, οι εργάτες λίγοι. 

υμφ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος και αναπληρωτής π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Γεώργιος Παλαμάρης, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos