Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

«Αινείτε τον Κύριο εν χορδαίς και οργάνοις»


Κατανυκτικές στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες στην συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής που πραγματοποιήθηκε στον Ενοριακό Καθολικό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στο Βαθύ Σάμου χθες Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.

Εν όψει των αγίων ημερών εορτασμού του Θείου Πάθους, οι Σύλλογοι “Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας Ηδύλη” και “Φιλαρμονική Βαθύλλος - Αντώνης Γεροχριστοδούλου, πραγματοποίησαν Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής  με έργα Μπαχ, Μότσαρτ, Μπρούκνερ, Μπετόβεν, Ιερώνυμου Τραγουδιστή Κύπρου, Πασχαλινά Εγκώμια κ.α. Ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία “Ηδύλη” (μουσική διδασκαλία Γιώργος Κουμαραδιός) και το Σύνολο Μουσικής Δωματίου “Βαθύλλος” (μουσική διδασκαλία Αντώνης Γεροχριστοδούλου).

Η συναυλία ήταν ιδιαίτερα απολαυστική και ο Καθολικός Ναός  ήταν κατάμεστος από  μουσικόφιλους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον μαέστρο και στην χορωδία του αλλά και στον ακούραστο διδάσκαλο κ. Αντώνη Γεροχριστοδούλου αλλά και σε όσους εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης

Αν κάποιος δεν μπόρεσε να την παρακολουθήσει, σίγουρα έχασε…. Αλλά του δίνεται η ευκαιρία να έρθει αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 την ίδια ώρα δηλαδή στις 8 το βράδυ και να γίνει κοινωνός, μέσω της μουσικής, του κατανυκτικού πνεύματος της Μεγάλης Εβδομάδας. ή το Σάββατο 8 Απριλίου στην αίθουσα  του Δήμου στο  Καρλόβασι πάλι στις 8 το βράδυ.

 

Αντίστοιχη συναυλία είχε ξαναδοθεί πάλι στον Καθολικό Ναό Σάμου το Πάσχα του 2013 και μετά από παράκληση του κόσμου πραγματοποιήθηκε  επανάληψη της.

Θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές και στους συντελεστές της χθεσινής  καταπληκτικής βραδιάς
 

Μάριος Φώσκολος
Υποδιάκονος Καθολικής Επισκοπής Χίου
 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
CREATED BY MRemoundos