Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Την Τρίτη τα ξημερώματα αφίχθη ο εφημέριος της ενορίας μας π. Ριχάρδος Ταράσκεβιτς, ο οποίος μετά από ολιγόωρη ξεκούραση από το ταξίδι του, ξεκίνησε μια σειρά επαφών με ενορίτες  εδώ στο νησί της Σάμου. Σκοπός του να  προωθηθεί  ακόμη καλύτερα η  ποίμανση της ενορίας μας. Διευθέτησε θέματα της αρμοδιότητάς του σε συνεργασία με τον βοηθό εφημερίου Μεταστάσεως της Θεοτόκου Βαθέως Σάμου.

Την Τετάρτη 28/9 το βράδυ  τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, αφού η απεργία των πλοίων την Πέμπτη 22/9 και την Παρασκευή 23/9 δεν επέτρεψε να είναι στη Σάμο την Κυριακή. Δεν υπήρχε πλοίο αλλά ούτε και άλλο πρόσφορο μέσο για να φθάσει από την Τήνο στη Σάμο.

Με τη  Θεία Λειτουργία της Τετάρτης εξυπηρετήθηκαν οι ενορίτες και μερικοί επισκέπτες και παραθεριστές του νησιού.  Ανεγνώσθησαν τα βιβλικά κείμενα  και μετά την ανάγνωση  του ιερού ευαγγελίου ο εφημέριος με μία σύντομη ομιλία σε διάφορες γλώσσες θέλησε να μυήσει τους παρόντες στο λόγο του Θεού που ακούστηκε.

μφ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος και αναπληρωτής π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Γεώργιος Παλαμάρης, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos