Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Σάμος
  • ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ
Pin It

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ

Λόγια σεβασμού, αγάπης και εκτίμησης προς τον εφημέριο Σάμου, από μέρους μια ομάδας προσφύγων που είχαν ενημερωθεί ότι εκτός από τη Λειτουργία της Κυριακής χθες το απόγευμα θα γινόταν και η απαγγελία του Ροδαρίου στις 6 το απόγευμα.

Στην προβλεπόμενη ώρα έφθασαν περίπου εκατό Καθολικοί μετανάστες και πρόσφυγες για να απαγγείλουν το Ροδάριο. Οι άνθρωποι αυτοί όταν προσεύχονται ιδιαίτερα στην Παναγία δεν προσεύχονται απλώς αλλά και γιορτάζουν τη μητέρα τους.

Χθες όμως γιόρτασαν και τον πνευματικό τους Πατέρα τον εφημέριο του ναού τον π. Ριχάρδο, οποίος αληθινά στέκεται πολύ κοντά αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους και παρά την οικονομική αδυναμία της ενορίας, τα ελάχιστα βοηθήματα που λαβαίνουμε από άλλους φορείς, εκείνος ξέρει να δείχνει την αγάπη προς τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους με την προσωπική του γενναιοδωρία

Μετά την απαγγελία του Ροδαρίου πρόσφερε σε όλους ένα αναψυκτικό, ένα γλυκό και γκοφρέτες στα παιδιά. Τότε ήταν η στιγμή της γιορτής για τα γενέθλια του εφημερίου και οι ευχές ακούστηκαν τραγουδιστά γαλλικά και αγγλικά, ως μία αναγνώριση του μεγάλου έργου που επιτελεί με αγάπη και καλοσύνη στην ενορία μας της Σάμου, στην οποία το μεγάλο ποσοστό αποτελείται από πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έπαψαν ακόμη να ευγνωμονούν και να ευχαριστούν τοΘεό και την Εκκλησία του στο πρόσωπο των Λειτουργών.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos