Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 

Βήματα «Θαρραλέα και συγκεκριμένα προς την πλήρη κοινωνία»


«Καθώς βαίνουμε σε προσκύνηση μαζί προς τη Βασιλεία, ωθούμεθα να κάνουμε βήματα περισσότερο θαρραλέα και συγκεκριμένα προς την πλήρη κοινωνία». Αυτά γράφει ο Πάπας Φραγκίσκος στο μήνυμά του για την έναρξη της 25ης Διεθνούς Οικουμενικής Συνάντησης Ορθοδόξου Πνευματικότητας, η οποία θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου στη μοναστική Κοινότητα του Bose, ένα μικρό χωριό της κοινότητας του Magnano, στην επαρχία Biella (Πιεμόντε).

Με τίτλο «Το δώρο της φιλοξενίας», η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινότητα την οποία ίδρυσε ο Enzo Bianchi, ο οποίος ήταν ηγούμενος του Bose έως τις 25 του περασμένου Ιανουαρίου.

Στο μήνυμά του, με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2017, ο Πάπας εκφράζει την επιθυμία να μπορέσουν να αναπτυχθούν «όλο και περισσότερα αδελφικά συναισθήματα» και να ωριμάσει «μια αυθεντική “εγκάρδια” φιλοξενία». (pdm).

Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
CREATED BY MRemoundos