Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Τήνος
  • Προς τα παιδιά του ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ της ποιμαντικής ενότητας Στενής
Pin It

Προς τα παιδιά του ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ της ποιμαντικής ενότητας Στενής

A_NIKOLAOS_XORA_STENI_6.12.11_064_3.JPG 

Αγαπητά μου παιδιά,
Σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, εκτός από την ημέρα του Κυρίου, εορτάζουμε και τον Ιδρυτή του Ορατορίου που είναι ο Άγιος Ιωάννης Μπόσκο.
Γνωρίζω με πόση αγάπη ο εφημέριός σας π. Φερνάνδος και ο υπεφημέριος σας π. Ιωσήφ οργάνωσαν για σας και λειτουργούν με τη βοήθεια και των τριών Μοναχών, Μητέρας Μαρίας, αδελφής Σπεράντζας και αδελφής Κόρντις, το κέντρο αγάπης, χαράς, κατήχησης και αδελφοσύνης, που ΟΡΑΤΟΡΙΟ ονομάζεται.
Ζητώ από το Θεό να σας ευλογεί όλους, με τις ικεσίες του Αγίου Ιωάννη Μπόσκο και του Αγίου Νικολάου που προστατεύει την Ενορία σας.
Δεν είμαι σήμερα μαζί σας, διότι ευρίσκομαι στο νησί της Νάξου για να εορτάσω την Υπαπαντή του Κυρίου στην οποία είναι αφιερωμένος ο Μητροπολιτικός μας.
Χρόνια πολλά σε όλη την ενορία και να ξέρετε πως ό,τι κάνετε για τα παιδιά είναι μια πολύτιμη προσφορά για την ευτυχία τους.
Την αληθινή ευτυχία μόνο ο Χριστός μπορεί να τους την εξασφαλίσει.
Αυτό που μαθαίνουν στο ΟΡΑΤΟΡΙΟ είναι ότι ο Χριστός αγαπά ιδιαίτερα τα παιδιά και εκείνα λοιπόν πρέπει να μάθουν να Τον αγαπούν σε όλη τους τη ζωή, αν θέλουν να είναι ευτυχισμένα και εκείνα. Και όταν αυτά είναι ευτυχισμένα θα είναι και οι γονείς τους.

Αυτό εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Νάξος 30/1/2021
Με πολλή αγάπη
Ο επίσκοπος Νικόλαος

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος