Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Τήνος
  • Νέος Υπεύθυνος Προσκυνήματος Ιεράς Καρδίας Ιησού Εξωμβούργου Τήνου
Pin It

Νέος Υπεύθυνος του Προσκυνήματος της Ιεράς Καρδίας του Ιησού
στο Εξώμβουργο Τήνου

π_ιωσηφ_2.JPG

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ - ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ - ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αρ. Πρωτ. 48/2021 - Αρ. Φακ. 500/576

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ «του Ιερού Προσκυνήματος της Ιεράς Καρδίας του Ιησού Θρησκευτικού Νομικού Προσώπου» στο Εξώμβουργο Τήνου.

Αγαπητέ π. Ιωσήφ,
Η αγάπη και η ευλάβεια προς την Ιερά Καρδία του Ιησού αποτελεί τη μια σταθερή βάση πάνω στην οποία βασίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα η πίστη και η θρησκευτικότητα των Καθολικών της Τήνου. Η άλλη ήταν και είναι η αγάπη και η ευλάβεια προς την Παναγία που πήρε και τη συγκεκριμένη μορφή με την απαγγελία του Αγίου Ροδαρίου και την αφιέρωση δεκάδων μικρών και μεγάλων ναών στην τοπική μας Εκκλησία.
Γνωρίζοντας, τη πίστη και την αγάπη σου προς την Ιερά Καρδία του Ιησού και με την άδεια των ανωτέρων του Τάγματός σου, σου εμπιστεύομαι τη συνέχιση του ποιμαντικού – πνευματικού και κοινωνικού έργο του Προσκυνήματος, και τη διάδοση της ευλάβειας προς την Ιερά Καρδία σε όλη την τοπική μας Εκκλησία, σε συνεργασία με τους κατά τόπους εφημερίους, ώστε και η Αποστολή της Προσευχής να δραστηριοποιηθεί και πάλι και η ευλάβεια των Πρώτων Παρασκευών του κάθε μήνα να ανανεωθεί, πάντοτε προς αυτή την κατεύθυνση.
Από σήμερα αγαπητέ π. JOSE RAMON DEL CORAZON DE JESUS ROSSI σε ορίζω Διευθυντή, Θρησκευτικό Λειτουργό και νόμιμο εκπρόσωπο του «Ιερού Προσκυνήματος της Ιεράς Καρδίας του Ιησού Θρησκευτικού Νομικού Προσώπου» του Εξωμβούργου Τήνου.
Σου ζητώ να συνεργαστείς με τον Ιερό Κλήρο της τοπικής μας Εκκλησίας και με ευσεβή λαϊκά μέλη της, ώστε να υπηρετήσεις και το νέο αυτό ποιμαντικό έργο που σου αναθέτω με σκοπό να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο η ευλάβεια προς την Ιερά Καρδία του Ιησού, που οι Πατέρες Ιησουίτες με πολλές θυσίες και κόπους υπηρέτησαν κατά το παρελθόν.
Επικαλούμαι επάνω σου την ευλογία της Ιεράς Καρδίας και τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος, για να μπορέσει να ανάψει έτι περαιτέρω η φλόγα της αγάπης των ψυχών προς την Ιερά καρδία του Ιησού.

Δόθηκε από τα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής στις 22 Ιανουαρίου 2021

Με την πατρική αγάπη και ευλογία μου.

+ Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου – Τήνου – Άνδρου - Μυκόνου
Αποστολικός Τοποτηρητής Καθολικής Επισκοπής Χίου - Λέσβο
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος