Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Νέος υπεύθυνος της ιστοσελίδας kantam.gr

ΝΕΟΣ_ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ_ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ_2.jpg

Αγαπητοί μας επισκέπτες,
Μετά από επτά (7) χρόνια, που είχα τη φροντίδα της σύνταξης της ιστοσελίδας μας, έφθασε η στιγμή να την παραδώσω στον π. Γεώργιο Παλαμάρη, ιερέα της Εκκλησιαστικής μας επαρχίας, ο οποίος όχι μόνο την στήριξε από την αρχή της δημιουργίας της, αλλά είναι και το κατάλληλο πρόσωπο που εγγυάται μία ακόμη καλύτερη ποιότητα της καθημερινής έκδοσής της.
Λέω καθημερινή έκδοσής της, διότι από την 6η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε ημέρα που δεν εκδόθηκε.
Δεν αλλάζει μόνο ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας, αλλά και ο διαχειριστής, που ήδη από ένα μήνα είναι ο κ. Νικόλαος Φώσκολος του Νικολάου, κάτοικος Τήνου και μέχρι τώρα έχει δείξει «πολύ καλά, άριστα σημεία γραφής».
Ο νέος υπεύθυνος θα εκλέξει την συντακτική επιτροπή της ιστοσελίδας και την οποία εύχομαι να γίνει ακόμη καλύτερη και να είναι ακόμη πιο σύγχρονη, πιο ενημερωτική και πιο επισκέψιμη.
Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν στη διάρκεια της δικής μου ευθύνης και εύχομαι να συνεχίσουν να προφέρουν την πολύτιμή βοήθεια τους και στον νέο Υπεύθυνο.

Καλή συνέχεια και παραμένω συνεργάτης σας

+ Νικόλαος

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος