Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ένα βιβλίο για την αγαμία: μία διευκρίνιση του Σεβασμιοτάτου  Gänswein

Ο Σεβασμιότατος Georg Gänswein, Υπεύθυνος του Ποντιφικού Οίκου και προσωπικός Γραμματέας του επίτιμου Πάπα Βανέδικτου 16ου , έκανε μία δήλωση στα Πρακτορεία ειδήσεων Kna και Ansa αναφορικά με το βιβλίο για την αγαμία που πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα στη Γαλλία με την υπογραφή του Βενέδικτου 16ου και του Καρδιναλίου Robert Sarah.
“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι χθες το πρωί, μετά από υπόδειξη του επίτιμου Πάπα , ζήτησα στον Καρδινάλιο Robert Sarah να επικοινωνήσει με τους εκδότες, ζητώντας τους να αφαιρέσουν το όνομα του Βενέδικτου 16ου ως συν-συγγραφέα του βιβλίου αυτού, και να αφαιρέσουν την υπογραφή του και από την εισαγωγή και τους επιλόγους. ”.
“Πράγματι ο επίτιμος Πάπας γνώριζε ότι ο Καρδινάλιος ετοίμαζε ένα βιβλίο - πρόσθεσε ο Gänswein - και είχε στείλει ένα σύντομο κείμενο πάνω στην ιεροσύνη , εξουσιοδοτώντας τον να κάνει χρίση που επιθυμούσε. Αλλά δεν είχε εγκρίνει καμία έκδοση ενός βιβλίου με διπλή υπογραφή, ούτε είχε δει, ούτε είχε δώσει καμία εξουσιοδότηση για το συγκεκριμένο εξώφυλλο. Πρόκειται για μία παρεξήγηση, χωρίς να αμφισβητηθεί η καλή πρόθεση του Καρδιναλίου Sarah”.Πηγή: Vatican news

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos