Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Στην καθιερωμένη συνάντηση που γίνεται κάθε αρχή του χρόνου, η Δημοτική Αρχή Τήνου δια του δημάρχου, Γιάννη Σιώτου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και πραγματοποίησε ένα απολογισμό, στο μέχρι στιγμής έργο που έχει προσφέρει στο νησί στη νέα της θητεία.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου, Γιάννης Μαρκουΐζος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο ο οποίος έκανε μια συνοπτική αναφορά στα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων.

Η αναφορά αυτή αφορούσε  τους  βασικούς τομείς του νησιού όπως: η Καθαριότητα, η ύδρευση, η Παιδεία, ο Τουρισμός και στην απόφαση του ΣτΕ για το Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου αλλά και σε έργα που χρηματοδοτήθηκαν προσφάτως.

Τέλος, την πίτα ευλόγησαν ο π. Γεώργιος Φανερός καθώς και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου π. Νικόλαος Πρίντεζης ο οποίος και απεύθυνε  το μήνυμα του προς τους παρευρισκόμενους.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos