Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΑΟΣ

Στις 26 Δεκεμβρίου 2019, την επομένη των Χριστουγέννων, εορτή του Αγίου Στεφάνου, στις 10.00 το πρωί, τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην ενορία μας ο εφημέριος μας π. Ριχάρδος Ταρασκέβιτς ενώ μαζί του συλλειτούργησεκαι ο ιεροδιάκονος της Επισκοπής Χίου π. Μάριος Φώσκολος. 

Πιστοί ανέγνωσαν τα βιβλικά κείμενα στα Γαλλικά και στα Ελληνικά,ενώ η ομιλία που ακολούθησε μετά από αυτά, ακούστηκε τόσο στη Γαλλική όσο και στην Ελληνική γλώσσα. Το Ευαγγέλιο διαβάστηκε στα Γαλλικά και στα Ελληνικά.

Πολύτιμη η βοήθεια της αδελφής Μαρίας και σήμερα η οποία έκανε την μετάφρασηαπό τα Ελληνικά στα Γαλλικά, όπου και όταν χρειάζονταν. Την Θεία Λειτουργία πλαισίωσε με ύμνους η  χορωδία η οποία αποτελείται από καθολικούς πρόσφυγες και η οποία δίνει έναν διαφορετικό τόνο στις τελούμενες Θείες Λειτουργίες.

Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, δόθηκε ρουχισμός στους πρόσφυγες προερχόμενο από την Κάριτας της Αρχιεπισκοπής Νάξου - Τήνου και την οποία ευχαριστούμε πολύ!!!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά του κατηχητικού της Επισκοπής Σύρου, όπου συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη προσωπικής περιποίησης και τα οποία δόθηκαν στους  πρόσφυγες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο μας π. Νικόλαο Πρίντεζη και τον εφημέριο μας π. Ριχάρδο Ταρασκέβιτς που ΠΑΝΤΑ προσπαθούν να προσφέρουν ότι μπορούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση της ενορίας μας.

Δ. Μ. Φ.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos