Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ “TALITHA KUM”

Eίμαι ευτυχής που για μια ακόμα φορά η επικαιρότητα δίνει την αφορμή να αναφερθώ στο Δίκτυο Καθολικών Μοναζουσών που αγωνίζονται, με κίνδυνο ζωής πολλές φορές, κατά της διακίνησης ανθρώπων ( human trafficking) : ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Sergio Mattarella απένειμε ανώτερη διάκριση της χώρας στη Συντονίστρια του Δικτύου, κομπονιανή μοναχή, Gabriella Bottani
Η 55χρονη μοναχή, ιεραπόστολος στη Βραζιλία, δέχθηκε με έκπληξη τη μεγάλη τιμή, “ σε μια στιγμή απόσυρσης στην προσευχή και τη σιωπή, για να ανανεώσω τη δέσμευσή μου στο έργο ου Δικτύου. Φυσικά η τιμή αντανακλάται σε όλες τις γυναίκες, μοναχές ή όχι, καθολικές ή άλλων δογμάτων, που αφιερώνουν την καθημερινή τους ζωή για να φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο ”
Το Δίκτυο θα συνεχίσει να εκπονεί συγκεκριμένα προγράμματα στους τόπους που παρουσιάζεται διακίνηση προσώπων, για να βοηθήσει υποψήφια θύματα βίας και τις οικογένειές τους να γλυτώσουν και θα συνεχίσει να αντιπαρατίθεται με τους διακινητές αλλά και με τα αίτια που οδηγούν στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο, δήλωσε η δυναμική Μοναχή. 

Πληροφόρηση και φωτογραφία από καθολικό πρακτορείο ZENIT
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
μέλος της Συνοδικής Επιτροπής “Δικαιοσύνη και Ειρήνη”
  

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos