Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η αρχή το ήμισυ του  παντός

Χθες το βράδυ, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019  πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Καθολικής Αρχιεπισκοπής στην Τήνο η  πρώτη συνάντηση των υπευθύνων της νεολαίας της Τήνου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος.
Η Καθολική νεολαία της Τήνου ανέλαβε τη διοργάνωση της  πανελλήνιας συνάντηση της Καθολικής νεολαίας Ελλάδος που προβλέπεται να γίνει στην Τήνο την άνοιξη του έτους 2020.
Το θέμα που θα μελετηθεί κατά την πανελλήνια αυτή συνάντηση  είναι: Η Μετασυνοδική Αποστολική Παραίνεση του Πάπα Φραγκίσκου που έχει τίτλο «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ», η οποία, με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, έχει μεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα και έχει εκδοθεί από το Γραφείο Καλού Τύπου.
Τα πρώτα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την διοργάνωση της πανελλήνιας συνάντησης νεολαίας της Τήνου στην πρώτη  αυτή συνάντηση αποφάσισε:
Το χρόνο της πραγματοποίησης της συνάντησης
Τον τόπο φιλοξενίας των νέων και πραγματοποίησης της συνάντησης.
Τον αριθμό συμμετοχής των  νέων, ώστε η φιλοξενία να είναι άνετη και ευχάριστη.
Την ελάχιστη χρηματική συμμετοχή  που θα επιβαρύνει κάθε  νέο και νέα που λάβει μέρος, ώστε να μειωθεί το γενικό έξοδο της όλης διοργάνωσης.
Η  οργανωτική επιτροπή θα παρουσιάσει στην επόμενη συνεδρίαση της Συνοδικής  Επιτροπής για την ποιμαντική της νεολαίας, όσα προτάθηκαν σ’ αυτή την πρώτης συνάντηση  της.
Η όλη συνάντηση έγινε σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα και με ενθουσιασμό, γι’ αυτό και ως αρχή αποτελεί το ήμισυ του παντός.
Η πιο μικρή παρουσία ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, που δεν μιλούσε, ούτε ενοχλούσε,  αλλά βοήθησε μόνο με το όνομα του, διότι ονομάζεται ι Σοφία.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos