Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Το δικό μας «ευχαριστώ»

Από τα δύο ηρωικά τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ tinostoday και  tinos now μου έφθασε η είδηση  της  αποχώρησης του κ. Ραφαήλ Μωραΐτης  από την ενεργό υπηρεσία του συμβολαιογράφου την  1/1/2020, όπως  προβλέπεται από το νόμο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Από τα 44 χρόνια συνεργασίας του με τον τηνιακό λαό, είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του για 26 χρόνια, επωφελούμενος των υπηρεσιών του. Σ’ αυτά τα χρόνια  διαπίστωσα το πόσο χρήσιμος ήταν για το νησί της Τήνου. Η υπομονή του, η εργατικότητά του και  η ανιδιοτέλειά του υπήρξαν χαρίσματα που εύκολα γινόντουσαν αντιληπτά και είναι αυτά που στόλισαν την προσωπικότητά του.      

Στα ευγενικά σας «ευχαριστώ» που απευθύνατε σε θεσμούς και πρόσωπα του νησιού, επιτρέψτε μου, κύριε Μωραϊτη, να προσθέτω και το «δικό μας ευχαριστώ» προς εσάς. Το εκφράζω εξ ονόματος της τοπικής μας Εκκλησίας, υποθέσεις της οποίας εξυπηρετήσατε με τόση προθυμία και αγάπη.

Τα χρόνια  ηρεμίας και γαλήνης που θα σας δοθούν από την 1/1/2020, εύχομαι, με τις ικεσίες της Μεγαλόχαρης Παναγίας, να είναι  πολλά, υγειά  και από το Θεό ευλογημένα.
 

Με πολλή εκτίμηση

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos