Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ “ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ,  ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ “

Ένα βίντεο – έκκληση (και) προς τον Πάπα Φραγκίσκο “ανέβηκε” πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο. Οι χριστιανοί γονείς της 14χρονής Huma, που απήχθη πριν δύο μήνες στο Πακιστάν, ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία με το παιδί τους. Η πληροφόρηση που έχουν είναι ότι η κοπέλα προσηλυτίσθηκε βίαια στον Ισλάμ και δόθηκε ως νύφη σε έναν από τους απαγωγείς! Η απαγωγή έγινε από μια κινεζοπακιστανική συμμορία εμπορίας ανθρώπων.
Η δικηγόρος της οικογένειας, που ορίσθηκε από την Αρχιεπισκοπή του Καράτσι, ζητά την παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας. ΟΙ 5 προσφυγές της στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας δεν έφεραν πρακτικό αποτέλεσμα Αντίθετα οι απαγωγείς κατέθεσαν αίτημα στο Δικαστήριο ζητώντας την“ απελευθέρωση” της κοπέλας από την κηδεμονία των γονέων, ισχυριζόμενοι ότι είναι ενήλικη! Όμως είναι γεννημένη μόλις το 2005.
Οι γονείς. στην έκκλησή τους. απευθύνονται επίσης στη διεθνή κοινότητα, στις πακιστανικές αρχές, στους επικεφαλής κυβέρνησης και ενόπλων δυνάμεων και προσωπικά στον πολιτικό - γιο της πρώην πρωθυπουργού Μπεναζίρ Μπούτο.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη...

Φωτό αρχείου (χριστιανών της χώρας, ενώ προσεύχονται) και πληροφόρηση από Vatican News
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
μέλος της Συνοδικής Επιτροπής “Δικαιοσύνη και Ειρήνη” της Καθολικής Εκκλησίας


  

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos