Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος
Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου-Χίου-Λέσβου –Σάμου

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς

Τα Σωματεία και τους Συλλόγους των ΑΜΕΑ Αιγαίου

 

Αγαπητοί μου αδελφοί και αδελφές,

Συμμετέχω σήμερα στην ημέρα την αφιερωμένη σε σας και θέλω να σας βεβαιώσω πως είμαι πάντα κοντά σας με την προσευχή μου τη  σκέψη μου και με όποιο άλλο μέσο διαθέτω.

Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουμε, ότι είμαστε μεταξύ μας αδέλφια και η αγάπη του ενός προς τον άλλο δεν εξαρτάται από τις κινητικές ή τις διανοητικές του ικανότητες και τα φυσικά προσόντα του, αλλά από το γεγονός πως όλοι είμαστε πλάσματα του Θεού  που πλαστήκαμε κατ’ εικόνα και ομοίωση του.

Η κατ’ εικόνα του Θεού δημιουργία μας δεν αφορά στο υλικό και φθαρτό σώμα μας, αλλά στην αθάνατη ψυχή μας που είναι η πνοή του Θεού. Είναι αυτή  που δίνει ζωή στην ύλη και μας καθιστά λογικά όντα, τα οποία τα χαρακτηρίζει μια ευαίσθητη καρδιά που ξέρει μόνο ν’ αγαπά.

Σας συγχαίρω για τις όμορφες πρωτοβουλίες σας και σας ζητώ συγνώμη, αν η συμπεριφορά μας απέναντι σας δεν  είναι αυτή που θα επιθυμούσατε, διότι το δικαίωμα μας.

Με πολλή αγάπη

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos