Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ

Πληροφορηθήκαμε χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 την αιφνίδια απώλεια του εθελοντή συνεργάτη μας, Καθηγητή Νευρολογίας Τριανταφύλλου Νικολάου. Τα μέλη του ΔΣ της Κάριτας Νάξου - Τήνου στο όνομα της Τηνιακής κοινωνίας, στην οποία για πολλά χρόνια ανιδιοτελώς πρόσφερε τις υπηρεσίες του, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και την ιατρική κοινότητα.

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή και προσωπικά ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος συμμερίζεται το πένθος της οικογένειας και προσεύχεται υπέρ της ανάπαυσης της ψυχής του αδελφού μας και εύχεται τη Θεία παρηγοριά σε συγγενείς, φίλους και  συνεργάτες

Σε μελλοντικό χρόνο θα αναζητηθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να τιμηθεί η μνήμη και το έργο του εκλιπόντος ενώ τη Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου Τήνου και την Κάριτας Τήνου θα εκπροσωπήσει στην εξόδιο ακολουθία η κ. Δαβερώνη Μαρία, ιατρός και μέλος του ΔΣ.

 

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos