Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Έφθασε στην Ταϋλάνδη

Μετά από έντεκα ώρες ταξίδι, ο Πάπας έφθασε στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και τον υποδέχτηκαν οι πολιτικές και θρησκευτικές αρχές. Αμέσως μετά πήγε  στην έδρα της Αποστολικής Νουντσιατούρας για μεσημεριανό γεύμα και ξεκούραση. Τα πρώτα ραντεβού αρχίζουν αύριο, στο Κυβερνητικό Μέγαρο και στη συνέχεια στο ιστορικό σπίτι των Ταϊλανδών μοναχών και του Ανώτατου Πατριάρχη τους

Είναι  το 32ο αποστολικό ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου, ένα μακρύ και απαιτητικό ταξίδι που θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη και στη συνέχεια στην Ιαπωνία μέχρι της 26.

«Στηρίξτε στην πίστη το μικρό ποίμνιο των πιστών, που υποστηρίζουν το διάλογο και τη διαθρησκειακή προσέγγιση, προάγουν την ειρήνη και την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος»,είναι οι κατευθυντήριες γραμμές του διαδόχου του Πέτρου που δίνει και στις δύο χώρες ακολουθώντας τα βήματα του αγαπημένου Αγίου Ιωάννη Παύλου ΙΙ.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos