Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ LEONARDOS ANDRI ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΕ

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, άρχισαν οι εργασίες της φθινοπωρινής Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος στην Ιερά Μονή των Σεβαστών Καπουκίνων Πατέρων στους Αγίους Αναργύρους της Αττικής.

Οι Ιεράρχες υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της Ρωμαϊκής Συνόδου για τις Ανατολικές Εκκλησίες , Eεκλαμπρότατο Kαρδινάλιο κ. Leonardo SANDRI, ο οποίος συνοδευόταν από τον προσωπικό του Γραμματέα, Πανοσιολογιότατο π. Φλάβιο.

Εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου ο Σεβασμιότατος Πρόεδρος της π. Σεβαστιανός, Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών Αθηνών, καλωσόρισε στην Ελλάδα και στην ιερά Σύνοδο τον Εκλαμπρότατο, ο οποίος στη συνέχεια  με θερμά λόγια ευχαρίστησε τους Ιεράρχες για την πρόσκληση και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται  στην Ελλάδα.

Η συνάντηση – συνεργασία του Καρδιναλίου με την Ιερά Σύνοδο θα γίνει τόσο κατά την πρωινή όσο και την απογευματινή Συνεδρία. Οι Ιεράρχες θα παρουσιάσουν πέντε εισηγήσεις που καλύπτον τους κυριότερους τομείς της ζωής της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα. Μετά από κάθε εισήγηση θα ακολουθεί διάλογος ώστε να το δοθεί μια καλύτερη εικόνα της ζωής και της αποστολής της τοπικής μας Εκκλησίας στην Ελλάδα

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos