Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Προσευχή για την ευημερία και την ειρήνη του λαού της Αρμενίας

Άρχισε προχθές και ολοκληρώθηκε χθες  η επίσκεψη  του Σεβασμιοτάτου Paul Gallagher, υπεύθυνου για τις σχέσεις της Αγίας Έδρας με τα κράτη, στην Αρμενία . Ο  αξιωματούχος  εγκαινίασε  την πρώτη ημέρα με την επίσκεψη στο Μνημείο της Γενοκτονίας Μνημείο στο Ερεβάν, την πρωτεύουσα της χώρας.

Το μήνυμα για τα θύματα της γενοκτονίας

Στους χώρους που αφιερώθηκαν στη μνήμη της σφαγής ενάμισι εκατομμυρίου Αρμενίων, που διαπράχθηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μεταξύ 1915 και 1916, ο Σεβασμιότατος Paul Gallagher έβαλε την υπογραφή του στο Βιβλίο της Τιμής αφήνοντας ένα μήνυμα στο οποίο εκφράζει τον πόνο για το θύματα της σφαγής που έλαβε χώρα πριν από έναν αιώνα. "Το έλεος του Θεού να παρέχει αιώνια ανάπαυση σε όσους έχασαν τη ζωή τους και να συμβάλλουν στην αποκατάσταση της δικαιοσύνης και του σεβασμού στις ανθρώπινες σχέσεις για έναν καλύτερο κόσμο", αναφέρει το κείμενο του αξιωματούχου. "Είθε ο Θεός - έγραψε τον Γκάλλαγκερ – να ενισχύσει τους απογόνους των θυμάτων, των οικογενειών τους και ολόκληρου του Αρμενικού έθνους".

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos