Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ SANDRI ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 5:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Φανερωμένη.

Θα προΐσταται ο Εκλαμπρότατος Καρδινάλιος LEONARDO SANDRI, Πρόεδρος της Ι. Συνόδου για τις Καθολικές Ανατολικές Εκκλησίες με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Εκκλησιαστική μας Επαρχία της Σύρου

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ;

Απλούστατα διότι, παρά την πρόσκλησή μας και την επιθυμία του, τα δρομολόγια των πλοίων και των αεροπλάνων δεν εξυπηρετούν το Πρόγραμμα του.

Προσπαθήσαμε να  δούμε, αν υπάρχει δυνατότητα να έρθει πρώτα στην Τήνο και μετά στη Σύρο ή πρώτα στη Σύρο και μετά στην Τήνο, αλλά δυστυχώς τα δρομολόγια των πλοίων και των αεροπλάνων από Σύρο ή Μύκονο δεν εξυπηρετούν το πρόγραμμα του εκλαμπροτάτου Καρδιναλίου, ο οποίος  επιστρέφει στη Ρώμη  από το αεροδρόμιο του Ελευθερίου Βενιζέλου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos