Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

4,5 εκατομμύρια χρειάζονται βοήθεια

Επί του παρόντος σχεδόν το 80% των περίπου 4,5 εκατομμυρίων πολιτών που εγκατέλειψαν τη χώρα τους παρέμεινε στη Λατινική Αμερική. Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δραματική, λέει ο Bruno Desidera, ειδικός δημοσιογράφος στον τομέα της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Treviso «La vita del popolo», στα μικρόφωνα μας. «Χρειαζόμαστε βοήθεια - εξηγεί - αφενός, στη Βενεζουέλα, ειδικά σε εκείνους που αδυνατούν να φύγουν, ενώ από την άλλη υπάρχουν έργα που πρέπει να υλοποιηθούν για να φιλοξενήσουν τεράστιο αριθμό ανθρώπων που διασχίζουν την ήπειρο, οι περισσότεροι από τους οποίους φθάνουν στην Κολομβία ".

Βενεζουέλα, γη εκμετάλλευσης
Το πέρασμα αυτών των ανθρώπων, συνεχίζει ο Desidera, αποσταθεροποιεί χώρες που έχουν ήδη προβλήματα, υπογραμμίζοντας έτσι τα προβλήματα της ξενοφοβίας και της εκμετάλλευσης, αν και υπάρχουν και περιπτώσεις υποδοχής, με έργα που εκτελούνται κυρίως από την Εκκλησία. Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι το παράπονο του Desidera, ότι η Βενεζουέλα έχει γίνει χώμα λεηλασίας, με μια "εντατική και παράνομη εκμετάλλευση της λεγόμενης περιοχής" Arco Minero dell'Orinoco ", πλούσια σε τεράστιες πηγές χρυσού, πάνω απ 'όλα αλλά και διαμαντιών, κολλάν, βωξίτη και άλλα μέταλλα.

 +Ν
 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos