Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Ένα νέο βιβλίο για τον Πάπα Φραγκίσκο «πορεία μεταστροφής μέσα στην Καθολική Εκκλησία» Της Austen Ivereigh
Pin It

Ένα νέο βιβλίο για τον Πάπα Φραγκίσκο «πορεία μεταστροφής μέσα στην Καθολική Εκκλησία» Της Austen Ivereigh

Δεν είναι μια βιογραφία του Πάπα Φραγκίσκου. Αλλά μια συλλογή συνεντεύξεων, συζητήσεων με τον Πάπα ο οποίος αγωνίζεται  να βάλει το Χριστό στο κέντρο της ζωής των χριστιανών και  το μοναδικό πρωταγωνιστή της ζωής των.

Η    Austen Ivereigh  είναι βρετανοί δημοσιογράφος. Λέει ότι ο Πάπας Φραγκίσκος, παρά όλες  τις  πιέσεις από πάρα πολλές μεριές ενεργεί με σύνεση και ευσπλαχνία και με μόνο κριτήριο την επιστροφή  στις ρίζες του Ευαγγελίου. 

Λέει επίσης πως το να γράψεις ένα βιβλίο δεν είναι εύκολο πράγμα!

Πολλά κεφάλαια αναφέρονται στη μεταρρύθμιση της ρωμαϊκής  curia ‘άλλα στην μεταρρύθμιση στον τρόπο ευαγγελισμού μέσα στην Εκκλησία.

Ο τίτλος του βιβλίου, μας λέει, ότι ίσως  προκαλεί! Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι το Άγιο Πνεύμα είναι εκείνο που οδηγεί-εμπνέει και ενεργεί! 

Πολλά πράγματα και αντιλήψεις πρέπει να αλλάξουν μέσα στη Εκκλησία, αλλά, όπως λέει ο Πάπας, το Άγιο Πνεύμα είναι εκείνο που θα μας εμπνεύσει τι να κάνουμε!

Και η συγγραφέας του βιβλίου συνεχίζει και λέει: παρόλο που ο Πάπας είναι ένας leadership είναι όμως πολύ ταπεινός, υπομονετικός. Βάζει πάντα ως πρωταγωνιστή τον Ιησού!!!

Π.α.φ

 

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos