Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Νέος διωγμός των χριστιανών στη Συρία

Οι καμπάνες των εκκλησιών στην Συρία χτύπησαν και πάλι… Αυτή τη φορά όμως, όχι για να σημάνουν την επαναλειτουργία τους μετά τη φρίκη του πολέμου, ή τον ερχομό νέων κατοίκων… Αυτή τη φορά ήχησαν για να σημάνουν έναν νέο ξεσηκωμό, έναν νέο διωγμό των Χριστιανών.

Οι τουρκικές δυνάμεις σφυροκοπούν εδώ και ημέρες στόχους στα εδάφη της Συρίας, σε μέρη όπου ζουν πολλοί Χριστιανοί.

«Εκτιμάται ότι υπάρχουν σήμερα περισσότεροι από 40.000 Χριστιανοί στην περιοχή αυτή. Είναι όσοι απέμειναν από τους 130.000 και πλέον Χριστιανούς που ζούσαν εδώ πριν από την επίθεση του ISIS και την κρίση στην Συρία» αναφέρει εκπρόσωπος της Οργάνωσης «Για την Υπεράσπιστη των Χριστιανών» και καλεί τη Δύση να παρέμβει.

«Η αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την περιοχή θα οδηγήσει σε γενοκτονία των Χριστιανών, οι οποίοι πλέον είναι απροστάτευτοι» τονίζει

«Ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος. Μας βομβαρδίζουν, φωνάζουν. Θεωρούμε ότι οι επιθέσει αυτές είναι ένα μήνυμα σε Κούρδους και Χριστιανούς να αποχωρήσουν, ώστε να εγκαταστήσουν πρόσφυγες. Είναι μια μορφή εθνοκάθαρσης»

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos