Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Σύντομες ειδήσεις

1.- Κυριακή 29 Σεπτεμ. ο Πάπας τέλεσε τη λειτουργία στην πλατεία του Αγ. Πέτρου για την ημέρα του μετανάστη. Υπήρχαν πολλοί μετανάστες εκεί!
Σε 'όλο τον κόσμο υπολογίζεται ότι πάνω από 70 εκατομμύρια αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους για καλύτερες συνθήκες ζωής εκ των οποίων γύρω στα 26 εκατομμύρια είναι πρόσφυγες στη Ιταλία οι πρόσφυγες είναι γύρω στους 190 χιλιάδες. Στην Ελλάδα ο αριθμός είναι πάρα πολύ μεγάλος!!! Λέει ο Πάπας: Να υποδεχθούμε, Να προστατέψουμε και ενσωματώσουμε αυτούς τους πρόσφυγες στη κοινωνία μας.

2.- Ο Πάπας καθιέρωσε την 3η Κυριακή του λειτουργικού έτους ως ημέρα αφιερωμένη στο Λόγο του Θεού. Ο Πάπας ξεκινά από την Αγ. Γραφή , το ευαγγέλιο του Λουκά που λέει άνοιξε την καρδιά τους για να κατανοούν Τη Γραφή. Ο Πάπας συνεχίζει και λέει: η αγνόηση της Γραφής, είναι αγνόηση του ίδιου του Ιησού!!!

3.- Οι μητέρες των Κούρδων βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτύρονται για την απαγωγή, με τη βία, των παιδιών του από το PKK και αυτό για τα εκπαιδεύσουν στη βία ενάντια συνανθρώπων τους. αυτό συμβαίνει κυρίως στη νότια Τουρκία. Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από τη πόλη Dyarbakir. Αλλά και στη Σαμψούντα πολλές μητέρες ενωθήκαν σε αυτή τη διαμαρτυρία

4.- Το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής είναι ηθικό!!! Αυτό τόνισε ο Πάπας στους συνέδρους που συμμετείχαν στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

π.α.φ
  

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos