Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η Τήνος προσπαθεί για την Μονή Ουρσουλινών

 

Τη Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Περί ελιάς ο λόγος»; στο  Πνευματικό Κέντρο του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αντί εισιτηρίου θα υπάρχει κουμπαράς στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου προς ενίσχυση της συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης του ιστορικού μνημείου της Μονής Ουρσουλινών.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ανάλογη κίνηση είχε γίνει και το καλοκαίρι με τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στη Μονή με διοργανωτές τους Φίλους της Τήνου και το Δήμο Τήνου, τα έσοδα της οποίας πήγαν ακριβώς  για τον ίδιο σκοπό.

Η ίδια η Τήνος λοιπόν ξεκινά να κάνει κινήσεις για να σωθεί αυτός ο "θησαυρός" που έχει στα χέρια της. Φτάνει όμως μόνο αυτό; Μήπως πρέπει και άλλοι φορείς να βοηθήσουν αυτό το ιστορικό μνημείο; Μήπως η Κυβέρνηση;

Αναμένουμε τις εξελίξεις ... 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos